i väntan på jennie

Nu sitter jag här och är nästan klar, bara ett ombyte sen är allt klart! Och ni har nog inget emot en liten bildbomb medans jag väntar in Jennie!
/amanda

cute bild

Asså jag behöver verkligen ett nytt halsband! Men har letat som en galning, tur att det bara är tio dagar tills ullared! 21 saker som jag har skrivit upp i anteckningar! Så här skare shoppas! Nej usch vad jag är uttråkad.. Tänkte se på en film kasnke, och fixa mig sendan lite smått. Inte en aning om vad jag ska ha på mig eller nånting. Och sen idag i stan såg man så himla mycket som man ville ha. Så när jag fyller år ska jag onska mig en trisslott och vinna en miljoooooooon!


/amanda

j<3a

Blev ingen uppdate hos Jennie men nu är jag här igen! Dagen blev lite ändrad eftersom bion jag& Jennie skulle se var bara sent så vi hoppade över den och bestämde för att kolla en annan dag:) Annars har vi bara passat Jennies syskon och gått lite på stan men ingen köpt. Så jag är fortfarande lika rik. Ikväll sticker jag& Jennie till tingsryd på grillfest fast vi hoppas över själva grillingen:)  Nu ska jag snacka lite med Jennie så hon kommer förhoppningsvis hit sen ikväll! Så vi kan höras om en stund:)
/amanda

R.I.P BARNBIDRAGET


hehehehe. ni får se allt så fort jag hinner, kanske inte blir förrens ikväll. 
nu ska jag iallafall äta lunch! pusssss
/Linnea
Vet att ni älskar när jag kopierar inläggen från min blogg! ;)

inte bortskämd.. bara älskad!

citerat Stefan Holmberg! jag visste allt att det fanns något klokt innerst inne på den pojken :) Godmorgon förresten! vaknade med frukost på sängen, massa myyyys!! ska springa iväg på en shoppingrunda nu, hörs senare! puss


/Linnea

livet leker

& solen steker! hehehehehe. nu har jag kollat klaaart, sjukt spännande nu gubbar!!!!!!! aja, hoppas ni har saknat mig idag. amanda har skött det galant ändå ju så ni klarar er, det vet jag :) NEJ, serious talkning nu. har ändå inget att säga.. haha! nej gonatt på er och så hörs vi imån kväll med roligheter! har hittat snyggis kläder som jag ska springa ner och köpa på förmiddan! :) puss & gonatt


på bilden ser ni en fika jag tog idag :)
usch, hoppas verkligen våra läsare förstår min ironi annars ligger jag risigt till asså..
/Linnea

hörs snart!

hinner inte blogga riktigt ännu, först blir det:


/Linnea

Vi är med i..

Vi är med och tävlar om att bli veckans blogg, på http://linncarlqvist.blogg.se!

the notebook

Nu ska jag kolla på filmen ; the notebook.  Har hört att den är bra så nu får vi se :)
/amanda

jennie ikväll!

Käkat upp mina makaroner& köttbullar nu. Eftersom det är träning så måste jag äta vid en viss tid ;) Nu är det så att min blogg går också att kolla på nu eftersom den är "omgjord" och fixad:) → www.amandaakarlsson.blogg.se ! Så kika in där vettja! :):)  Hehe, nu ska jag snart byta om och packa väskan, hörs!
/amandoooa

wb

Godmorgon! Vaknade lite över tio idag och kunde inte somna om! Så idag ahr jag inte gjort så mycket mer än att att ha ätit frukost och solat!  Idag händer inte så mycket, mer saker framåt kvällen med det tar vi då :) Så vi kan ju höras lite senare för nu ska jag bygga upp brännan!

KommentarTid
nina om vi behöver ny header:):):):):
amanda.. vi måste prata? ;)
IP: 217.211.31.10
Sv: Nina, ring/ smsa dirrrrr när du ser detta ;)
/amanda

Älmhult

Nu ska jag lägga mig. Måste somsagt upp kvart i sex imorgon. Ska duscha och lite så sen åker jag till stan med mamma och tar tåget upp till moster i älmhult. Ska hjälpa henne lite och tjäna några extra slantar :) men vi hörs imorgon någon gång iallafall för datorn hänger såklart med! puss&gonatt

/Linnea

Nattinatty

Nu har jag kollat klart på filmen och nu väntar sängen! Hörs imorgon, godnatt!
/amanda

toppar♥♥♥


Måste inhandla några riktigt sköna toppar nu när jag får barnbidraget på onsdag! Sen är jag i stort behov av några riktigt snygga shorts man kan dra dessa skönheter över i sommar! Menmen.. beroende på det jag ska göra så imorgon jag har nog råd ;) 
/Linnea

Hej gooodingar!

Beslutade mig för att bara köra på denna bloggen ikväll. känner att rättvisan inte riktigt har varit så jämn nu ;) men ändåååå. Nu ska jag egentligen sova, ska upp kvart i sex imorgon.... men det tar vi lite senare, nu ska jag borsta tänderna. puss!


hehe så söta :*
/Linnea

behöver mer pengar..

Bikinin passade! Och den är en av dom finaste jag haft så jag är nöjd! Nu ska jag fortsätta kolla på; going the distance. Har inte ens kollat hälften och har inte tröttnat, så verka vara en bra film :):) Så vi hörs sen, byeee!

PS LINNEA& EMILIA, jag sparar också :):)
/amanda

NU:

Min efterlängtade bikini är hemma så ska den provas!

/amanda

hörs ikväll!

befinner mig i stresssss. ska hinna packa till moster, byta om och förhoppningsvis hjälpa mamma lite på typ en halvtimme?! amanda kommer runt halv och så sticker vi på domarkurs. låter kul va? :) aja, ha det bra så hörs vi ikväll när jag är hemma igen! puss


/Linnea

vi behöver ny header:):):):)

Vet att det är dålig uppdatering från min sida men har inte haft tid/ orkat! Iaf, sov över inatt med "mr hemlig" Hehe, sedan åkte han hem vid ett/två tiden. Sedan dess har jag bara sprungit runt i shorts och passat Klara, det är ju riktigt sommarväder ute hörni! Så nu ska jag.. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Men ikväll blir det iaf domarkurs! Men mer om det senare:)
/amanda

mandy & emilia!!!!

titta vad jag har fixat till vårt lilla projekt!!!↓
det är en sparpåse gott folk! och jag kan ju säga att den redan nu är ganska så bra fylld.. ;) har letat igenom varenda gammal jacka efter en slant så nu ligger det allt en bra samling där i!



& amanda och jag har bestämt för att ta hand om bloggen igen under dagen. så..

/Linnea

när kommer app jävlen?!

det här suger... kollar i princip varje dag om den har kommit till iPhone men nej! det här är obegripligt gott folk! jag menar, dom säger ju att dom jobbar förfullt på den men hur svårt kan det vara att göra en liten app?.. aja, när den är ute så LOVAR jag er fetttttt mycket mer uppdatering! nu ska jag sova. pussss hörs imånkväll!

/Linnea

KÄRLEEEEK♥


killen är ett mirakel! sjukt hur han kan sjunga sådär och att han skriver låtarna själv..
myyycket imponerande
/Linnea

okej amanda?..

vad händer?! sluta deppa förfaaaan. nu ska jag ta tag i inläggen till skillnad från vissa andra??? hehe neeeej men. är hos pappi nu! har haft en mycket trevlig dag med pizza & massa mys! ska blogga till det nu på den här förfallna bloggen och sen sova! pusss


SÅ JÄVLA SANT
/Linnea

buhu

Vet inte vad jag ska säga, en meningslös dag i skolan, en super dålig Linnea som uppdaterar dåligt.. Tappat suget på att skriva i denna blogg när hon inte skriver.  Vi HÖRS

hemsk uppdatering

från min sida har den varit usel! har dock gjort ny header och så på min egna blogg så jag har skrivit lite mer där.. alltid roligare att skriva när man gjort nytt & snyggt! ;) om ni vill kolla min blogg så är det bara att klicka på bilden n00bs :) & det ska bli ändringar här med så småningom när vi får tid över.. nu ska jag sova och så hörs vi imån kväll? :) puss! 


/Linnea

i sommar ska jag vara med min bååååt..

Slutade två idag så tog mig i samman och tog den "tidiga bussen" tar dock en timme nästan så ångrar varje gång att jag tar den. Menmen. Nu ska jag gå ner och fixa lite mat för ikväll är det nämligen träning. Så vi hörs efter jag käkat ist!
/amanda

solen är välkommen

tjingeling! nu är klockan alldeles för mycket och jag ska sova snart så jag kan utnyttja min sovmorgon! har varit borta hos emilia nu och skrivit ut min inlämningsuppgift till so'n äntligennn. förresten så kan solen ta och titta fram nu tycker jag allt. aja, nu ska jag sova. puss!


/Linnea

lama bilder

Håller med Linnea där nere, hon är dålig på att uppdatera.. Så vi hoppas verkligen att hon kan bli la bättre på det! Nu ligger jag här i sängen, kom hem för en liten stund sen. Tjejerna förlorade men det vara bara för Maja blev skadad.. Stackare! Aja, nu ska jag ner och äta något sedan blir det lägga sig tidigt! Iaf försöka:) Men vi höres imorgon after school! Godnatt!
/amanda

duktig flicka = dåligt bloggande

bloggade ju ingenting på denna igår, men la faktiskt in endel på min egna. idag har jag inte hunnit blogga något alls. hjälpte mamma göra våfflor när jag kom hem och sen gick jag ner och målade, vet ni vad? ALLT MÅLANDE ÄR KLART!!!! så nu är det bara tapeterna och möbler som ska upp och sen är det färdigt! :) nu ska jag kolla efter lite klänningar till balen och skolavslutningen. puss!


/Linnea

heja tjejerna!

Nu ska mamma köra mig& Klara till rävemåla för vi ska nämligen kolla fotboll! Tjejer mot killar, alltså ska vi inte heja på broder Hampus! Mohaha! Ha en fortsatt bra ikväll så länge och så hörs vi ikväll!
/ ↑

dagen+ outfit

Skolan började med nationella i engelska, och jag tror det gick bra om jag fattade rätt! Sen hade vi värsta hålan så då gick jag, Emilia, Linnea och Malin och käkade pizza och sedan förtsatte lektionerna som vanligt.
Jag tycker vi hörs lite senare och avslutar med en dagens outfit!
/amanda

bästa filmen!

Nu har jag utsett en ny favorit film! Den bästa jag sett på länge och värld att se!
/amanda

gammal bild

Hemma från skolan nu och väntar på maten, sedan ska jag packa väskan och dra på träning! Så ser resten av min tisdagskväll ut. Skolan idag var tråkig, seg och tråkig. Imorgon äre uppsats i engelska,  hallelulejah!
Hörs lite senare eller ikväll, måste ner och käka!
/amanda

träning

Nu kommer Antina och hämtar mig sen åker vi till träningen! Ska för attsingen fotograferas inför seriens grejsimojs! Kommer dock hem ganska så set så vi får se om jag hinner uppdatera, annars får vi hoppas på att Linneaa det!
Jag& Linn i Spanien
/amanda

klänningen!

Så här ser klänningen ut, satt jätte bra på och så! Är jätte nöjd med båda klänningarna faktiskt! Bara skor kvar:)
/amanda

jag suger

Hemma från skolan nu och när jag kom hem, så kommer mamma med mina klänningar!! Så bild kommer, men dock var den ena för stor men den ska vi sy så den sitter perfa! (Bild kommer på den klänningen ni inte sett) Nu ska jag vila lite senare ikväll blir det träning! Men som sagt, bild kommer på klänning soon!
Dagens outfit; treggings& lång kofta
/amanda

träning

haha, sikka bimbobilder jag fick till
nu sitter jag i sängen & har precis ätit lite. åkte med mammi hem idag så kom hem lite tidigare. träningen börjar sju så får se vad som händer tills dess, nu ska jag iallafall kila ner och hjälpa tanten en stund. puss!


/Linnea

VÅÅÅR





fina iPhone bilder påväg hem från skolan ;)
/Linnea

godnatt

Nu är klockan mycket och ingen film blev det inte. Imorgon ska jag cykla till skolan, uschhhhhh. SSå vi hörs imorgon efter skolan, bara denna veckan sen äre påsklov! Godnatt!


Snygg-Linn& jag i Spanien!
/amanda

stockholm-båstad

missade ju det nu ikväll så ska kolla ikapp på tv4play. efter det väntar sängen och skola imorgon. skönt att det är sista veckan innan lovet! här har ni en lojj bild och så hörs vi imån!

/Linnea

gullig film!


fattar inte riktigt rubriken men filmen va verkligen jätte söt!
orkar inte berätta massa men jag säger bara: SE DEN
/Linnea

home

Nu är jag hemma från Lessebo med Emilia! Haha, vi blev förföljda av två stycken på moppe! Det var fan läskigt.. Dom väntade verkligen på att vi skulle in till affären tills vi körde därifrån igen =o Men vi klarade oss! Ätit pizza har jag också gjort så nu återstår det bara att välja kläder tills imorgon och film!  Så vi kan höras lite senare helt enkelt!
KommentarTid
sara om 100 inlägg!:
hur ser den andra klänningen ut? har du ingen bild? :)
skulle jätte gärna vilja se! och ni har en riktigt underhållande blogg! :)
IP: 90.229.219.186
Svar; Tyvärr så hittar jag inte den, men den kommer komma hem vilken dag som helst och då kommer den på bild!:)   Hihi, tack så mycket! :D
/amanda

Mot Lessebo!

Nu äre så att det blev lite ändringar! Mamma är och tränar, alltså hann vi inte hämta pizza. Men det gör grannen nu så dom kommer snart, men dock hinner jag inte äta av den goda pizzan för Emilia kommer så sticker vi och hanldar en snabbis! Så hörs när jag kommer hem:)
Spanien bild!
/amanda

biooo

nu sticker in till stan med mamma och kollar bio, berätter om den ikväll! puss


släng in en kommentar vettja!

Rummet är fint och städat, behövs bara dammas till lite annars äre perfa!
Alldeles strax ska jag göra lite teori, men jag fastnade lite på kläder eftersom mamma och jag skulle beställa hem lite! Så nu behöver jag lite hjälp, vilka är snyggast och vilken/ vilka skulle passa mig?
~ Fyra olika jumpsuit ~
~ Och till sist, vilken av dessa (?) ↓ ~
(Byxorna)
/amanda

& arbetet fortsätter..


kolla in hur fint jag städade!!!! nu ska jag laga lite mat, hörs senare!
/Linnea

goooodmorgon!

jag är pigg som en mört! vaknade nu vid ett tiden och har hunnit slänga i mig en frukost. mammut är nere och målar, snart klart!!! planerna för idag är enligt mor min att städa rummet & packa upp väskan sen vi va i spanien, så eftersom mammas ord är lag och jag inte har något bättre för mig så ska jag sätta igång genast!


dom andra bilderna från igår är borta... men denna är gollig ändaaoo :)
/Linnea

söt morgonbild

Godmorgon all readers! Vaknade kvart i tolv idag så då passade jag på att stiga upp eftersom jag har lite saker att göra idag! T.ex städa mitt rum, packa upp väskan sen Spanien ehe.. Ah, det lär väl ta sin stund eftersom det är saker överallt!  Kanske skulle träna lite teori på moppen så jag kan ta det dära j*vla kortet någon gång:( Vill faktiskt börja köra nu, och speciellt i detta vädret! Så nu ska jag städa rummet, och det lär ta sin tid så vi hörs efter det!
/amanda

hemskt ledsen dudes!

ledsen för uppdateringen, ledsen för alla tråkiga inlägg, ledsen för att bilderna jag lägger upp endast är bilder på mig själv. men glad är jag för att kvällen har varit toppen! bingofest kanske inte låter så hemskt roligt men det är det jävla om linnea & amanda är där och livar upp stämningen! haha, älskar dig och din humor mandy ♥♥ & du är såklart också himlans rolig milus! aja, nu ska jag soveee. puss hörs imån!

/Linnea

Nattinatty

Hemma från bingofesten nu, ganska rolig men seg på vissa ställen! Vann inget precis, fick bara sidovinst och det blev ett refläx som man ska ha runt armen (?) Aja, det ett reflex iaf! Nu sitter ajg nere i tv-rummet, både Hampus& Klara ligger här nere och sover och pappa är påväg hem! Så jag ska alldeles strax gå och lägga mig och imorgon ska jag ta mig en lång sovmorgon! Så vi hörs imorgon och så hoppas vi Linnea kan uppdatera lite bättre!! Hehe, godnatt!
Underhållningen!
/amanda

mot rävemåla!

Nu äre så att jag ska till rävemåla på bingofest med fotbollen! Så nu har jag fixat mig lite så alldeles strax kör mamma mig till Linnea& Emilia!:) Så vi hörs ikväll eller imorgon med bilder från kvällen, om det nu blir några! ;)
Jag& Maja i Norge
/amanda

kan inte mer än att älska HM!

/amanda

BRB!

Nu ska jag och bagaren Klara äta upp våra kanongoda pannkakor!
/amanda

LINNEA ÄR VAKEN

amanda snackar i nattmössan, jag sover icke! vaknade faktiskt elva idag :) la mig runt elva igår med eftersom jag var sjukligt trött efter dagen och matchen. nu hinner jag inte blogga så mycket mer eftersom jag ska ner och måla några timmar, men vi hörs igen med kvällens planerrr! puss


/Linnea

dagens vill ha!

Usch, jag tror bloggen har en sån otur så Linnea sover.. Alltså blir det uppdatering med mig! För hon sover nog till 12-13-14..  Menmen, snart ska jag göra pannkakor till mig& Klara eftersom jag lovade henne det. Sen efter det hade jag tänkt att måla naglarna och fixa kläder till ikväll! Och vart jag ska får ni reda på senare! ;)
Svarta treggings! Något som kommer komma hem till mig snart!
/amanda

100 inlägg!

Det blev lite ändringar när jag väl skulle beställa skolklänning/balklänning. Men klänningarna är beställda och kommer om några dagar! Fick tyvärr byta klänning, men vi fårse hur klänningarna sitter på annars får jag väl skicka tillbaka och byta! Wellwell, såhär ser dom klänningrna ut som jag beställde hem.
Hittade dock bara denna, men den andra får ni se när den har kommit hit helt enkelt!
/amanda

Bild på outfit& den nya väskan!

Förlåt för jag inte skrivit men har varit upptagen med fotbollen såklart.. Träning i torsdags och match igår, matchen gick bra men ändå så förlorade vi med 5-0, men ändå bra spelat!:) Sen kom jag hem sent igår och jag var för trött för att starta datorn!
Idag ska jag passa Klara, eller jag gör det nu så idag vaknade hon vid sju, men fick sovmorgon till tjugo över åtta.. Men imorgon, då ska jag sova! Och idag blir det bättre uppdatering eftersom jag har saker att visa/ skriva om! Så håll utkik mina vänner!
/amanda

fan va göttttt

hej bloggi :) jag är också hemma såklaaart! har bara inte haft tid eller lust att blogga ;) nu tänkte jag bara säga gonatt eftersom jag blev så himlans glad när jag såg vår statistik!!! aja, här har ni en riktig fin vårbild och så hörs vi imån! puss bebisarrrrr


/Linnea

godnatt

Denna kvällen har varit seg, bara suttit här, passat Klara& målat naglarna. Klockan är tio vilken sekund som helst så jag får väl hoppa ner i sängen och sova så jag får lite mer timmar sömn! Fick ju bara fyra timmars sömn igår, usch! Jaja, får väl avsluta detta inlägg på en snygg bild på mig& älsklings Emilia!
/amanda

obs! bara nelly.com

Skolavslutningsklänning& balklänning.. Hur svårt som helst ju! Menmen, har iaf kollat på nelly.com och då hittade jag dessa ↓ Men jag får väl fortsätta att leta vidare! Och sen en sak till, vilken är finast av dessa? (Och som skulle passa mig)
/amanda

bilder från norge& spanien

HOLAAAA! Sitter här hemma nu och tänkte ladda upp bilder från Norge& Spanien, så njut av bilder!
Detta var dom flesta bilderna, nu äre käk så hörs senare!
/amanda

1 april

Asså jag borde egentligen vara nervös? För detta är första gången jag ska åka flygplan! Hoppas jag överlever, ehe. Nej nu måste jag verkligen fixa packningen, ska nog sticka till Emilia och hämta en väska :)  Och detta blir sista inlägget för idag! Och så hörs vi på onsdag med både bilder från Norge& Spanien! HAREGÖTT!


/amanda

TILLBAKA!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.  Haha, nu är jag hemma från Norge! Kom hem vid elva igår så jag somnade på dirren! Jag har egentligen inte tid att blogga.. Men som ni säkert vet så ska vi ju till Spanien! Och jag har inte packat så måste göra det nu! Men vi hörs antingen efter jag packat om vi hinner eller hörs vi på onsdag! Ha det bra så länge!
/amanda

RSS 2.0