SPANIEN IMÅN

hej stackars stackars bortglömda tragiska blogg.. undrar ni var amanda är? det gör jag med. hon skulle ju ha med sig bredbandet till norwayyyy... aja, hur som helst så borde tanten va hemma vid det här laget? skulle komma hem vid tio sa hon. det här blir nog iaf sista inlägget för mig innan vi åker till spanien imån. kanske hinner med en snabbis på morgonen, vem vet? nej, nu ska jag sova så jag är redo för morgondagen. om vi inte hörs innan så kommer vi hem sent på tisdagnatt & bloggar förmodligen igen på onsdag :) HA DET GÖTT NUUUU! pussss


MVH er oerhört serriösa linneeeaaaa :)

spexfotooo!

tog spexfoto idag i skolan, mycket kuligt! fick dock den största paniken i hela mitt liv efter det, kunde inte andas! usch.. händer det där mig igen så tar jag fan livet av mig. aja,  nu ligger jag i sängaa och emilia har nyss varit här en stund. hon skulle hem & äta sen kommer hon tillbakaaa :) skönt att äntligen ha en ledig dag utan träning eller annan stress.. mennn. nu kommer tanten, vihörs! pussss


random bild från fejjannnn
/Linnea

gulligt

har inte mycket tid på mig att skriva nu men det får gå ändå. ska ner till träningen snart. men iaf! seg skoldag, hatar tisdagar, hatar att stiga upp tidigt, hatar theresia, hatar vädret. menmen.. haft det mysigt här hemma iaf ;) kollat dh & ätit tacooos. vi hörs efter träningen!

/Linnea

småköp


fotbollsskor, fotbollsstrumpor & halsduk till fotbollen, haha ;)


bikini & lite armband
/Linnea

mysig dag!

hej! förlåt för uppdateringen men har som vanligt inte haft tid. hahahah, det är världens sötaste ungen på tv just nu förövrigt! haha urgullig! :) aja, idag tog jag, mamma & anton en runda på stan efter skolan. hade inga pengar så mamma fick betala det jag behövde. ni får se allt snart, nu ska jag kolla på mamma byter bo. ciao! 

/Linnea

I can't fight it anymore..

hejhej hemskt mycket hej. landat i sängen nu återigen! anette, mia & holly åkte hem för en timme sen ungefär. myste med mat, efterätt & lite så. sen dess har mamma & jag kollat runt på möbler till tvrummet! aja, nu ska jag kolla runt lite på fejjan och såååå. puss!

/Linnea

I MALUN!

Nu äntligen är vi framme på vandrahemmet i Malun! Är verkligen trött på bilresan från idag, tur att resan imorgon bara tar två timmar! Menmen, nu sitter jag nere i "tv-rummet" och kollar körslaget! Och en sak jag måste säga, tack till Linnea, nu vet jag nog vilken klänning jag ska ha! eller iaf någon av dom! Hihi. Aja, hörs sen!
Maja& Hugo!
/ amanda

emiliaaaa

nu har jag målat huuuur länge som helst! nästan klart nu enligt mig, men enligt mamma är det mycket kvar.. aja, nu har jag precis kommit ut ur en väldans skön dusch och sitter i sängen med emilia :) vi har varsin dator i knät. ska göra vår inlämningsuppgift på so'n hade vi tänkt. om en kvart kommer mia & holly med! AWESOMEEEE :D hörs sen, puss!


/Linnea

skolavslutning/bal?


vad ska man ha på sig?! ingenaning vad jag vill ha.. har kollat runt lite på H&M, bubbleroom.se & nelly.com. finns ju hur mycket som helst! hinner inte fundera mycket mer nu för jag ska ner & måla. vi hörs senare! puss
/Linnea

frukost


Gomorron! la ju mig ganska tidigt igår så vaknade halv elva idag ungefär.. nu sitter jag iallafall i sängen & äter frukost & kollar piggley winks äventyr på barnkanalen! finns det någon bätte kombination än frukost & barnprogram? :) aja, vi hörs igen när jag bestämt vad jag ska göra.. haha! puss
/Linnea

älskar vädret!

Nu har jag fått vakna till för miljontegången, jobbigt med småbarn ibland! Aja, har inte tänkt att sitta här länge eftersom vi ska köra vid evla-tolv!  Men som jag sa igår så hörs vi när jag är framme! Hörs!
Våren är här hemma och nu ska jag få ta på mig vinterjackan, igen..
/amanda

fin avslutning på kvällen!


nu har jag letat fram några gooooaa tidningar som jag och min fanta ska avsluta kvällen med. sovmorgon för mig imån också så vi hörs när jag vaknat. puss!
/Linnea

VÄRLDENS ROLIGASTE BILD

Nu har jag fått reda på hur vi gör med morgondagen. För det första så får jag sovmorgon eftersom vi åker runt elva tiden, sen så sover vi här i Sverige på typ ett vandrahem (?) Tror jag det var! Sedan så kör vi vidare dagen efter till Norge, som tar ungefär bara två timmar från där vi sover! Så alltså hörs vi imorgon, och jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt och bilder från min semester! Jaja, nu börjar jag bli riktigt trött så jag ska nog faktiskt ta och lägga mig så jag orkar med hela bil resan imorgon coh så ska jag inte glömma att ladda min mobil så jag kan smsa miljontals med sms! Fast jag kommer nog sova hela bilresan med shit the same! Vi hörs imorgon i vilket fall som helst, godnatt!
/ amanda

TILL OLSSON

Här kommer bilder på mina köp då.. Alltså bikinin& fotbollsskorna!
Dålig bildkvalité menmen.. Och nej bikinin är inte svart utan mörkblå.
/ amanda

meddelande till mandyyyy!

släng in bilder på dina köp kvinna! pusspuss :*


slänger in en nytagen bild som grädde på moset!!! you knoooow
/OLSSON

trevlig lördag på G!

tjeniiiis! mamma har gått & lagt sig nu så jag myser till det ensam med lite fanta & film! inte helt fel ändååå :) vi kollade arga snickaren innan och jag blev så nedrans sugen på att spela sims!! herregud vad det spelet ska användas flitigt imorgon säger jag bara.. ;) nej det blir nog inte så länge eftersom mammi och jag ska måla lite där nere. på kvällen kommer mia & hollsan med! toppen härlig dag juuu! nu ska jag borsta tänderna & sminka av mig. hörs sen!



/Linnea

me like ↓

/ amanda

i'm back!!!

har ju haft en liten bloggpaus nu, dock omedveten. har inte haft tid eller ork, sov bara & tränade igår. idag har jag varit en stund med emilia & sen bara myst med mamsen :) imorgon har jag en massa planer som jag ska avslöja för er inom kort! nu är det happy gillmore på tv'n så jag återkommer i pausen :) puss!


/mongot på bilderna

dagens outfitttt


/Linnea

kör på en fredags mittbena

Mjukisbrallorna&  mjukiströjan är på! Så nu får jag väl ta tag i att packa, dock behöver man ju typ bara mjukisbyxor, mjukiströjor och underställ typ?..  Så detta går fort att packa! Och som ni kanske ser på bilden så har jag mittbena, haha rätt skönt faktiskt att slippa ta luggen bakom öronen eller något annat, nu sitter det fast ju!
/ amanda

TUMMEN UPP!!!

Haha lam bild! Men ville bara meddela att jag tar tillbaka det jag sa innan om att jag inte kan blogga för.. Pappa sa att vi tar med det trådlösa internet! Så vi kommer visst höras av! Wiho, en glad Amanda!
/amanda

Norge imorgon..

Hemma från stan nu och jag lyckades både hitta en bikini och fotbollsskor! Men höjdpunkten avr ju ändå 10 kr cheesburgare på donken& paj! Möms. Så nu ligger jag här då som vanligt i min säg och filosoferar. Blir väl attpackare senare för nu kommer en sak som jag glömt att säga.. IMORGON ÅKER JAG TILL NORGE EN VECKA..!! Så en hel vecka får ni stå ut med bara Linnea! ;) Men jag kommer uppdatera mycket ikväll och imorgon innan jag åker! Aja, nu ska jag nog återigen äta och sedan packa/ städa, hörs snart igen!
♥♥♥♥♥
Kärlek på maten..
Och även kärlek till denna lilla tös som jag ska tillbringa en vecka med!
/ amanda

@ SKOLAN

Nu sitter jag i skolan och har min sista lektion, svenska! Händer inte så mycket, ska egentligen skriva om Selma Lagerlöf men är typ klar så kan ju lika gärna vara snäll och skriva här eftersom jag inte gjort det på ett tag..! Menmen, efter skolan idag tar jag& Maja bussen mot stan och där möter vi upp mamma! Eftersom vi skulle hämta mitt pass, eller det har mamma redan gjort med jag ska hitta ett par fotbollsskor och en bikini som jag kan ha i Spanien så länge eftersom min andra inte kommer förens vecka 16.. Aja, nu ska vi se om jag fortsätter jobba eller chillar vidare här! Hörs ikväll!


/ amanda


JAG LEVER



Förlåt, förlåt och åter igen förlåt för världens kassaste uppdatering! Men eftersom jag stack iväg igår lite stressande så hann jag faktiskt inte. Men aja, nu är jag här iaf!  Torsdag idag alltså, min dag började med nationellt prov i no (kemi) och så slutade jag idag vid två, dock fick jag vara kvar men det gjorde absolut ingenting eftersom man Charlie gjorde min dag:) Menmen, kom hem från träningen för en kvart sen typ så har bara hunnit att äta. Så nu ska jag gå ner, borsta tänderna och sendan sova! Blev jätte sent igår! Men vi hörs imorgon, eller om vi har tur så hörs vi i skolan eftersom jag ska använda en data imorgon ;) Godnatt!

sandra om vill ha:
vart kan man köpa dom? :)
IP: 195.67.122.81
24 Mars, 10:03

Shortsen finns på H&M! :)
/ amanda

sovmorgon!

känns som jag har haft lov nu, varit hemma typ hela tiden sen i fredags. va ju i skolan i måndags men ändå! sjukt skönt att det är torsdag imån med så jag börjar min vecka med sovmorgon ;) emilia kör juuu! nu ska jag borsta tänderna & lägga mig. får även ursäkta för en usel uppdatering idag. hörs imån iallafall! puss

haha, glad tjej!
/Linnea

äntligen hemma!..

stressat igenom hela dan känns det som.. men ska inte klaga, haft riktigt trevlig! ;) när vi kom hem bestämde milan & jag oss för att hänga med mamma & pernilla & gymma lite så vi va hemma i typ 20 min & sen vidare! den första halvtimmen gjorde jag ingenting, smsade & försökte fixa med radion. hahahah, va sjukt kul när emilia lyckades få på musiken sen! hahaha herregud ;) aja, men sen den sista timmen körde jag på riktigt rejält! haha. när vi kom hem nu vid nio så bakade mamma & jag scones som vi nyss ätit lite av. mys det! nu ska jag kolla tvn så vi hörs sen. puss!



/Linnea

amanda i failad mittbena..

Haha, eftersom alla har mittbena just nu så var jag bara tvungen att prova, och haha! Den ser ju dock lite sne ut eftersom jag jag vrider huvudet men jag ser ju ut som värsta loffaren! Haha, och JA jag bjuder!!
/ amanda

hos mormor!

haha, söt bild jag hittade på mig & anton från malmö 2008 :) nu sitter jag hos mormor och mamma är på banken. Vi har varit borta i färgaffären och fixat klinker, tapeter & ny färg, måste bara säga att det här kommer bli sjukt snyggt! ;) när mamma kommer tillbaka så ska vi väl hem tro jag. vi hörs då! puss   /Linnea


moneymoney, give meeeee

Hemma från stan nu med Emilia, riktigt bra väder för en shoppingdag! Synd att jag inte hade pengar annars hade denna dagen varit den bästa på länge! Aja, köpte som sagt; underställ, näspiercing& ett linne. Hittade dock ingen bikini, fanns bara fula.. Så får väl åka in på fredag med mamma igen eftersom jag måste ha en bikini& ett par nya fotbollsskor!  Men jag ska nog ta och packa lite saker tills ikväll och så hörs vi senare helt enkelt!
¨
Fram& baksida
/ amanda

tidsinställt inlägg!

jag satte ett tidsinställt inlägg nu vid elva eftersom jag vet att jag inte kommer orka sätta på datan vid tio imån. hoppas detta fungerar & blir rätt nu! haha ;) aja, sitter förhoppningsvis i en frisörstol hos elinor och blir riktigt snygg i håret! blir bara klippning denna gången men ändå! nästa gång jag går hit ska jag lägga i lite blonda slingor hade jag tänkt! men vi hörs nog senare i eftermiddag när jag är hos mormor? :) puss!


inte länge kvar nu förresten!
/Linnea

jag hinner!

Uhu! Jag hinner skriva ett inlägg innan Emilia kommer med taxin! Så nu ska jag bara sminka mig lite lätt, typ maskara och lite rouge! Och bild på mina kläder kan ni gå för idag är jag tuff som vågar ha jeans och istoppad tröja! ;) Haha, aja nu kommer hon om tjugo minuter så vi hörs senare idag, ha det bra sålänge!
/ amanda

vi hörs vid 11.00!

så nu har jag fixat ett tidsinställt inlägg till er imån vid 11.00 ;) ber till gud att det fungerar! får panik på saker som inte funkar.... aja, var bara det jag ville säga egentligen. har kollat runt lite på klänningar till skolavslutningen osv som ni kan få se nån dag, nu ska jag sova. gonatt!


/Linnea

Vill bli neger igen!!!

Kvällen avslutar jag med en film, vet bara inte vilken eftersom jag måste spara dom nyaste till Norge! Så ska se om jag hittar någon annan film som jag kan ladda ner, så antingen sover jag eller kollar jag film, vi får se! Men vi kan ju höras av imorgon efter stan för vi åker in rätt tidigt så lär vara hemma ganska tidigt! Så godnatt!


/ amanda

imorgon..

nu har jag målat, duschat, ätit & kollat dh så nu är jag tillbaka i min käre säng! ska dock sova snart.. vi är ju lediga från skolan imån men mamma väcker mig halv tio för vi ska in till tingrsyd. ska klippa mig vid elva & sen ska vi ner till ryd och köpa ny färg & tapeter till tvrummet, hälsar nog på mormor & morfar samtidigt :) aja, nu ska jag kolla cougar town! puss


/Linnea

min snygging↓

Hemma från träningen nu, helt ok träning:) Ikväll får jag väl bara ta det lugnt och imorgon så kör Emilia& jag in till stan en snabbis och senare åker jag förmodligen till Tingsryd och spenderar min natt där! Men mer om detta imorgon eller senare! Men ska käka nu lite granna, hörs senare!
/ amanda

ombyte

okej, nu blir det på med målarklädernaaaa! kollade nyss avsnittet jag hade missat av dh. hittade en bra sida.. ;) dock va det ingen text men engelska kan väl alla så det funkarrrr :) aja, vi hörs senare. troligen efter jag målat klart och tagit mig en dusch, så runt halv nio tiden? puss!

bebiiiis
/Linnea

vill ha

ÅH, råkade nyss ta sönder min vita näspiercing.. Den finaste av dom alla också.. Men tur att jag ska hänga med Emilia till stan i helgen, måste ju ha bikini till Spanien eftersom den jag beställde inte kommer förens en månad typ.. =( Aja, kollade nyss på lite shorts och dessa ska bli mina, lätt!
/ amanda

GRATTIS!!!! ♥♥♥

Grattis till min älskade fru! Såg henne inte i skolan så får väl skriva grattis här.. Så grattis min kära! Och om två hela dagar så har vi en månad, wihi ♥
/ amanda

dagen+ outfit

Hemma från skolan idag och lyckligt nog fick jag gå hem:) Men det var faktiskt skönt, och det var ju typ bara en km typ men att gå i det soliga vädret går verkligen inte att klaga på! Aja, har iaf ätit nu eftersom jag har träning ikväll! Roligt att jag ska spendera min lediga kväll på en träning?! Nej usch. MEn skolan idag var iaf ganska chill, torsdag blir ju dock värre eftersom jag ska labba i nationella (no, kemi) Bläää. Hoppas gud vakar över just mig då och ger mig all lycka i världen.. Nej nu ska jag inte babbbla, här har ni en outfit, fast hade fock inte brallorna, bytte mot ett par treggings.. Vågade inte ha istoppat, feg som jag är.. :(
/ amanda

ny säsong?!

jag går in på tv.nu för att se vad det är på tv ikväll & vad får jag se? att den nya säsongen av desperate housewifes har börjat?! HUR har jag kunnat missa det? :( redan gått ett avsnitt också.. åh!! och jag kan inte kolla det jag missat på kanal5 play för det kostar 19 fucking kronor?!! kommer inte kunna se avsnitten eftersom vi har träning. nej, fyfan! detta suger.


/Linnea

stiligt!

tjeeeenare! kolla in bilden jag hittade på mig och mandyyy sen sjuan, riktigt fin ;) har hur många som helst som man verkligen inte kan sluta skratta åt! hehe, nog om det. nu har jag kollat klart på filmen iaf, den va riktigt bra! se den kära läsare! ta mitt råd & se den! :) nu funderar jag på om jag ska baka något?.. känner mig super piggg! aja, vi hörs la senare. puss!

/Linnea

film + frukost!


nu ska jag gosa ner mig under täcket igen med denna filmen & lite frukost. varm oboy ♥
hörs senare!
/Linnea

Godmorgon!

linnea ligger hemma i sin säng för hon är sjuk.... därför kan hon blogga extra mycket men det blir också extra tråkiga inlägg. ;) klockan är halvtolv nu och jag vaknade väl för en timme sen skulle jag nog tro.. jag svälter snart ihjäl så ska stiga upp och kolla om det finns något till frukost. puss! 


haha, emilias välkända min & replik: "asså linnea vad håller du på med?!"
/Linnea

köra på naturligt?

hejhej och hemskt mycket förlåt! men jag har faktiskt inte haft tid.. eller lust. men va ikke lessna! ni har inte missat något! har bara varit i skolan idag och sen tränat nu ikväll. just nu sitter jag och kollar på en unge i minuten, ganska intressant faktiskt. menmen.. läggdags snart nu så vi hörs mer imorgon med massa inlägg! pusss


hade håret naturligt idag, kanske skulle börja med det?..
/Linnea

godnatt

Hemma från träningen nu, eller om jag ens kan kalla det för träning? Hade mest yoga, usch!!! Tur att sista gången är nästa gång! Ackack, åt nyss vofflor föresten, smarrigt som tusan! Och imorgon äre tisdag och på onsdag så är vi lediga! Men mer om det senare för nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, godnatt!
/ amanda

GILLAR STATISTIKEN

Måndag idag, börjar 8.25 slutar 15.25, helt sjukt? Så nu har jag nyss ätit och så ligger jag här i sängen och vilar! Träningen börjar sex ikväll så ska alldeles strax packa min bag. Och som jag sa igår så har jag fixat en dagens outfit, så njut av den så hörs vi senare!
/ amanda

Jag vill våga ta steget

Nehe, klockan är nu tjugo i tio. Tog visst lite tid när jag skulle tvätta bort sminket, kissa och prova mammas nya handkräm, typ 3 olika saker man ska smörja på! =o Aja, kläder till imorgon får jag väl ta imorgon för jag orkar verkligen inte nu. Men vi hörs imorgon med en måndags-outfit! Godnatt!
/ amanda

gonatt bluggen

nu ska jag snart lägga mig. måste bara hitta kläder till imån också.... har inget vettigt att säga så.. gonatt! STIGGE ÄR KUNG FÖRRESTEN! ↓


/Linnea

Old picture

Nu sitter jag här i tv-soffan och kollar på sista avsnittet av solsidan?! Kan det verkligen stämma?.. :(  Aja.. Imorgon är det ju skola så efter detta programmet får jag väl ta fram kläder och fixa allt till imorgon! Så vi hörs runt nio tiden again:)
/ amanda

Passar fin flicka

Aja, rummet är iaf fint eller fint ska jag inte säga med det är rent iaf! Så just nu har jag äran att passa denna fina flicka som ville leka modell.  Menmen, nu ska jag måla mina naglar och fila dom. Ciao
/ amanda

sista avsnittet!


ikväll är det sista avsnittet av solsidan med ju! missar ni det borde ni skämmas!
bara så ni vet osv. :) puss!
/Linnea

flitig tjej!

idag har jag varit riktigt duktig! målat i typ 3timmar, dammsugit & tvättat! mor min är just nu och tränar så jag är hemma själv. kanske skulle ut & gå en runda? fårse hur det blir med det.. är fortfarande lite sjuk men mest hosta just nu. har iallafall nyss kommit ut ur en efterlängtad dusch & ska kolla glida runt lite på internet nuuu :) hehe, vi hörs senare! pusss


/Linnea

Lång onödig lista

1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Jadå
3. Är du uttråkad? Ja
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? Ja
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej

Skit

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ibland
2. Har du nånsin blivit sårad? Ett antal gånger
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Ja
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Vet inte?
7. Är du kär? Kanske
8. Vill du gifta dig i framtiden? Ja

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Hår
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Några få bästavänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-Ccola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Båda två
8. Pengar eller lycka? Lycka är pengar? ;) Nej men båda.

9. Dag eller natt? Dag, natten är så mörk. 
10. MSN eller mobil? Mobil

10 ”Har du nånsin…”
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Vet inte
2. Brutit ett ben? Nej 
3. Gjort nåt du ångrar? Ja
4. Hoppat Bungee Jump? Nej 
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja
6. Ätit en hel tårta? Nej
7. Gjort bort dig offentligt? Ja
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja
10. Velat försvinna? Ja

Skit
Vad såg du på tv sist? Körslaget
Vems blogg läste du sist? Min egen
Vad åt du sist? Mat
Vem pratade du med sist? Linnea
Vad sa du? Hemligt!
Vem ringde du sist? Pappa
Vem messade du sist? Emilia
Vad läste du sist? Hmm..
Vem pussade du sist? Hemlis..
Vem kramde du sist? Anton
Vem bjöd du sist på något? Linnea
Vad köpte du sist? Massa kläder

/ amanda

storstädning

Nu är allt detta borta ↓
Det är dock tre- fyra jeans som jag också ska ge bort/ slänga.
¨
I denna högen finns bara tjocktröjor, kofta eller vanlig tröja.
Och i denna  finns det; Mjukis, t-shirts,  tights osv!
Skönt att bli av med massa skit som inte hör hemma här! Allt nytt måste ju få plats ;) Men mitt rum är inte klart, ska nu plocka i allt i kassar sedan dammsuga rummet. Ser faktiskt dammråttor, usch.. Så nu ska dom bort, hörs!
/ amanda

Love you my friend

• Mysig natt hos Jennie
• Kom hem vid tolv ungefär
•Varit ute& slängt in ved, slängt brädor i elden
• Städar rummet, ränsar kläder!
¨

Detta är det jag har gjort idag, alltså varit lite upptagen! Men iaf, sov jag ju hos Jennie igår, Anton, Simon, Pontus och Jeppe kom ockå dit så var vi ute och körde epa, kalas kul ju:) Sen sov vi vid tre/ halv fyra tiden kanske. Och när jag väl kom hem så avr det arbete som väntade. Dock är jag inte klar med ränsningen men kände att jag skulle bevisa att jag levde! Hörs lite senare!

min tur?..

Godmorgon kära fans! vad händer denna tråkiga söndag? hos mig händer det ingenting.. det suger att vara sjuk! jag lär ju iallafall vara frisk till imorgon eftersom det är skola. jag är aldrig sjuk när det är skola, hemlig regel min kropp har :) aja, jag vaknade iallafall nyss så det ser ut som jag får äta mat till frukost?.. vi hörs efteråt. puss!


bild från igårkväll!
/Linnea

hos jennie

Jag slapp att cykla, tack mamma! Så nu sitter jag här hos Jennie och vi försöker få Jennies "soffa" och se på när hon dammar sitt rum, underhållande jaojao! Sen dunkar jag; Nicke Borg – Leaving Home  Älskar låten, så underbart bra :d Aja, nu ska jag försöka locka hit pojkarna, hörs!


snygga b-rudar

Nu är kvällen räddad, men om min kväll ska bli räddad måste jag cykla i mörker..  Jag är fan mörkrädd?! Alltså kommer jag cykla i turbo!! Men aja, vi hörs imorgon när jag kommit hem!



/ amanda

min shopping

Nu är jag hemma från matchen i Kallinge! Matchen slutade 0-0 och jag har ingen kommentar om matchen! Så vi glömmer matchen och går vidare! JA, i fredags tog jag& Linnea bussen till Växjö och där blev det shopping, jag har nyss tagit kort på mina köp så bilder kommer! Efter stan så sov jag hos Linnea, mysigt! Och sen nu idag stack jag på match. Är hemma nu och är svin hungrig! Jag har inte så mycket att skriva om mer just nu för jag håller på att planera min lördag! Så hörs snart med min lördags-planering och här får ni bilder på mina köp!
(Goodiebag) ↑


/ amanda

plankaaaa!


åh, det här är kärlek ska ni veta! planka ♥ finns inget godare! nettan & jag är mitt uppe i matlagningen men jag tog en paus.. ska byta om & sen hjälpa tanten med maten. vi hörs! puss
/Linnea

gårdagen

jao, här har ni ett av mina köp från igår. köpte även en vårjacka & örhängen ;) hade bara 900 med mig så hade inte råd med mer.. aja. får vänta tills 20e nästa månad innan jag kan köpa något nytt igen. aja. helt okej för mig. aja, jag bryr mig inte. aja...... nej, hejdå på er!


/Linnea

when I see your faaaaace

TJEEENA FAN! kolla vilken liten sötnos som va här hemma när jag vaknade upp klockan tio, kvävandes av min äckelhosta :) hehe. amanda sov här! vi va ju i stan igår & kom hem lite sent så orkade inte uppdatera. idag har jag bara lekt med holly :) nu är jag dock hemma själv eftersom mamma & amanda har åkt för att spela match & holly har åkt hem.. kunde inte va med på matchen för jag är sjuk...... aja, hörs snart! pussss :)


/Linnea

Charlie är bäst

Hemma från Linnea nu! Och dom kommer om en timme ungefär för då drar vi mot Ronneby för våran första träningsmatch! Jag kommer hem ikväll, sex kanske? tidigare eller senare ingen aning! Men då kommer ni få höra allt från gårdagen och bilder på mina köp! Blev lite mer än ett linne& bh ;) Så nu kan man verkligen kalla att jag är pank, hehe! Men vi hörs ikväll! Och Veronica, tack för hotellfrukosten! ;)
/ amanda

GODNATT!

Sitter fortfarande nere i tv-soffan, snart får jag väl ta ooch borsta tänderna& tvätta av sminket. Sedan ska jag nog sova, är riktigt trött! Som jag sa innan skulle jag ju berätta vad som händer imorgon och då ska jag säga er att jag& Linnea sticker in till stan och shoppa lite granna:) Men iallafall så tittade jag på en blogg och hittade ett fint rum, kolla själva! Skulle inte tacka nej alls!
/ amanda

snygga tjejer!


bruna brudar i sina bästa dar! jag vill ha sommaaaar. förresten så hoppas jag att ni inte missar sveriges värsta bilförare nu?! hahaha, får ju ont i magen.. aja, jag skulle bara säga att jag sticker till emilia nu snart så vi hörs inte mer ikväll. puss & gonatt!
/Linnea

Har ny lånemobil, igen..!

Hemma från utvecklingssamtalet nu och allt var positivt utom Annelies "del" hon ser typ bara negativa saker och säger "du har utvecklats" Jaha?:) Haha, störd kärring! Men lilla Ann-Kartin, vad jag tycker om henne :):) Världens bästa lärare, tro mig! För övrigt sitter jag i sängen och så äter jag risifrutti med! Klockan åtta ska jag gå ner och kolla på Sveriges värsta bilförare, jag& Linnea är ju för fasiken med! :D (BILD KOMMER!) Så nu får jag väl förbereda mig ner till tv'n, men innan dess ska jag välja kläder till imorgon och packa väskan också, till imorgon men mer om det senare!
BIG LOVE!

/ amanda

det finns inget att förstå..

tjooo. fan va ensam jag känner mig när amanda inte uppdaterar.. kanske såhär hon känner för det mesta? haha ;) men hon är mer bloggare än jag, mitt liv är inte så intressant om man säger så! menmen.. snart börjar halv åtta hos mig, älskar helge skog! himla skön snubbe. här har ni lite outfit för idag och facelook efter att ha legat & glott på en film i två timmar! 

/Linnea

idag är det torsdag..

.. & det betyder martin & freddan!!!! yihaaa :D nu har jag kollat klart filmen och sitter och äter mitt kära äpple. filmen va faktiskt bra! så den rekomenderas. är hemma själv förövrigt, mamma är i malmö med jobbet.. hon kommer inte hem förrens imån så jag sover hos emilia inatt! hon är på träning nu så hon kommer och hämtar mig senare ikväll :) aja, nu väntar min andra blogg. vi hörs snart igen! puss



åh älskling!
/Linnea

hörs efter utvecklingssamtalet!

Om en halvtimme ungefär åker jag& mamma ner till Tingsryf för att gå på utvecklingssamtal, hoppas det går snabbt för en gångs skull! Aja, får väl gå in till mamma och läsa lite om vad lärarna skrivit om snälla mig:)  annars håller jag nu på att ladda ner tre nya filmer! ↓
+ den filmen som Linnea laddade ner!

going the distance

nu ska jag sätta på den här filmen & se om den är något att ha. vi hörs efteråt för jag orkar inte skriva nu, har inget att skriva heller för den delen. men somsagt, vi hörs snart!


/Linnea

dagen+ outfit

Slutade två idag och sån tur som jag har så hämtade mammi mig! Dagen idag var helt ok som alla andra, ett + för att jag slutade tidigt! Idag händer inte så mycket,  eller ikväll blir det ingen träning för just idag byter jag ut träningen mot utvecklingssamtal! Hoppas på bra resultat:) Aja, när jag kom upp i mitt rum ser jag att mamma har strykit så kläder ligger i sängen som ska hängas upp och läggas in och så bäddar jag även rent in tha bed! Vi hörs senare och här har ni en outfit från idag!
/ amanda

nu kommer valet igen

Nej nu börjar klockan bli mycket och imorgon är det skola, igen. Hoppas att Linnea ser detta för det är ett meddelande; Linnea, när du ser detta påmin mig om att jag ska berätta en sak, det är viktigt! *Slut på meddelandet* Haha! Menmen, vi får väl höras imorgon och då hoppas vi på att Linnea är lite bättre på att uppdatera och att hon blivit friskare! Vi hörs imorgon alla readers! Godnatt!
Sommarbild på mig& Jennie!
/ amanda

underhåller mig själv

Är fortfarande barnvakt men nu håller hon på att bli trött så nu är det sängen som tar hand om henne, jag gör ju typ ingenting ;) Men under kvällen har jag sysselsatt mig rätt bra, har t.ex målat naglarna, bara fila med och så får vi se om det blir någon färg men tror jag hoppar över det.  SEn har jag provat lite kläder så jag vad jag kan ha om jag får nödfall! Inte riktigt klar med kläderna så ska fortsätta att prova lite till. Och sen äter jag kewi som jag inte ens tål, eller gjorde inte det förr i tiden var ju ett tag sen så kanske klarar av det nu! ;) Har inte känt av den än iaf, men sånt man märker. Men vi kan höras av snart igen, njut av två kewi bilder!
/ amanda

fina accessoarer!

/ amanda

la rubricaaaaaaa

Nu är jag hemkommen från en liten promenad, ganska kallt ute! Blåste kallt osv. Mötte iaf Jennie och hennes horse, haha Tiffi fick fan adhd! Jaja, nu sitter jag nere i tv-rummet och skulle passa Klara men det gör tv så himla bra själv! ;)  Nu tickar klockan sju så får väl se var dom har för sig på facebook! Hörs senare:)
/ amanda

what else matters?



tjooo! gullig bild jag hitta! charmig med en söt liten finne under ögat där :) nu har jag iallafall lagat mat och ätit och sitter och väntar på emilia.. men kan ju inte klaga när jag har simpsons framför mig, skönt program detdär! nu ska jag ta tag i pluggandet och ringa emilia. puss!

till amanda från linnea


KLART DU FÅR FÖLJA MED ÄLSKLING!!!!!! :)

slut på meddelandet

gammal bild

Brädorna är fixat, bra att jag har en sån stark bror ibland:) Ätit har jag också, lax& pasta. Har typ ingenting för mig så jag tror faktiskt att jag smiter ut för en liten promenad och så tar jag med mig Tiffani! Alltid kul med sällskap!

shoppping!



kollat runt på lite kläder nu. har ju inte köpt något på typ två veckor! behöver verkligen ett par shorts till spanien nu och en vårjacka och ny bh! resten är bara lite fint jag hittade. ska in i helgen, vet bara inte när men nån dag måste det bli! /Linnea

hemsk dag

började med nationella i kemi & sen vidare till börjes för en räkmacka! den mackan va nog det enda positva idag. efteråt hade vi spanska & sen so. har haft världens hosta & huvudvärk hela dan så nu är jag hur trött som helst. ska nog försöka sova en stund nu innan mamma kommer hem och lagar mat. vi hörs lite senare ikväll, puss!

onsdag!

Onsdag idag då, alltså ingen träning! Skönt att få vara ifred någon gång! Så nu snart ska jag trippa ut eftersom pappa har fixat ännu mer brädor som jag ska slänga i elden, kalas kul ju! Nej, jag ska faktiskt fråga om Hampus kan hjälpa till :):) Aja, skolan idag var både bra& dålig, först när vi kom till skolan så hade vi nationella prov i no (kemi) får jag godkänt så blir jag skit glad!! Aja, efter det så gick jag, Linnea, Nina& Emilia till börjes, räääkmacka ju! Var verkligen inte igår! Ja, det var väl min dag. Nu ska jag ut och arbeta ;)

seriösbild

Sitter i sängen nu som jag gjort nästan hela tiden sen jag kom hem, sur att man ska ut och röra sig snart då.. Så nu får jag väl packa min bag till fotbollen och byta om! Antina kommer kvart i så gäller att vara redo! Men vi hörs nog inte förens imorgon eftersom jag kommer hem rätt sent!
Och jag kom och tänka på en sak innan, om ni undrar vem det är som skriver av oss så kan ni ju bara kolla på stilen, jag Amanda skriver med big bokstäver och linnea small! Kom och tänka på det innan om ni nu undrar om det kanske var Linnea som skrev men det är jag!  Haha! Hörs!

plugggg

nu ligger jag i sängen med emilia och pluggar till nationella i kemi imorron. jag kan ingenting.. aja, nöjer mig om jag får G! har egentligen inget roligt att komma med men amanda tvingar mig att uppdatera ;) men vi hörs nog imån eftersom jag tränar ikväll. puss!


behöver!

Idag på morgonen så trodde jag att jag skulle slippa stressa bara för jag hade tänkt dagen innan vad jag skulle ha på mig, och sen idag på morgonen när jag skulle ta på mig så sätter jag på mig mitt nya linne och då är det stort som ett jävla nattlinne?! Fan, nästa gång ska jag prova innan jag köper det!! Så in till stan ska jag så snart som möjligt, och då passar jag på att köper;

(Något jag verkligen behöver just nu!)





dagen+ outfit

Hemma från skolan nu, eller kom hem runt fyra tiden så har lagat mat till mig själv som jag sitter och äter just nu (makaroner) + köttfärs som redan var klart! Aja, skolan idag var helt ok, elevensval var as chill! Haha ne men cool som jag var så sket jag i den och hade min lilla pratstund med Anton, haha vilket liv han har ;) Aja, klockan sju ikväll är jag ledig tills sen är det träning och självklart ska vi springa! Lovley! Men vi hörs snart igen, ska bara käka upp!

waterslide extreme!

ni som har en iPhone måste ladda ner denna appen/spelet! hur kul som helst! man åker i en ruschkana som ni nog förstår. aja, himla kul är det iaf! & gratis ;) haha. nu ska jag sova, gonatt!

aw, kolla 3an!

"världens bästa hotell" heter programmet! sjukt söta utvecklingsstörda som jobbar på hotell ;) haha. nu har jag precis ätit lite och ska snart lägga mig. får sova ikapp allt jag missade inatt. sov bara 2timmar :o aja, vi hörs snart med ett litet tips till er som har iPhone :) puss!


knasbild

Hemma från träningen nu, förstår mig inte på måndagsträningar, det ända man gör är typ styrka i 20 min sen resten yoga i 1.50 minuter, nästa gång ska jag inte vara med..  Aja, nu sitter jag och äter bulle, jätte smaskigt! När jag käkat upp den och skrivit klart här går och och borstar gaddarna sedan sängen! Så vi hörs imorgon after school! Godnatt!

söt bild

Hinner med ett till inlägg innan jag stänger av datan! Klockan är nu fem så har precis på mig 25 minuter innan Antina kommer med sin pruttomobil sen kör vi vidare till Linneryd där Sofie hämtar oss sen vidare mot rävemåla! Så vi hörs nog ikväll om jag inte kommer hem försent! Ciaaoo.



mysig låt


ganska gammal men åh vad jag älskar den!

aja, linnea här nudå ;) linnea olsson om jag ska vara lika tydlig som amanda! sitter och kollar på sveriges värsta bilförare och ska börja byta om till träningen snart. inte så speciellt sugen på yoga & fys menmen.. vi får höras mer ikväll för jag har en till blogg att hinna med nu. puss!

amanda här!

Och första inlägget börjar jag med, Amanda Karlsson! Hehe. Skolan idag var väl bra, hade vikarie sista lektionen så slutade tidigare! Så Annelie, kom inte tillbaka:)  Aja, nu sitter jag här och äter banan och har ätit en varm macka, gott. Ikväll är det träning som gäller, styrka och yoga. Nåväl, här får ni en dagens outfit och så hörs vi förhoppningsvis sen igen!

Nytt försök!

Ja, vi hade tänkt köra igång med vår gemensamma blogg igen & se hur det funkar denna gången. Alla inläggen sen innan är raderade & det är ny design. Vi börjar bloggandet imorgon
så vi hoppas vi hörs då ;) puss!


RSS 2.0